19 august 2017

Politicul corect, implicaţii globale şi civilizaţionale

Acesta e titlul noii cărţi la care lucrez acum la calculator.
E o carte despre mine şi despre faptul că sunt un mistreţ agresiv în sufragerie şi de multe ori ştiu numai de frica unui papuc ridicat şi fluturat ameninţător.
La pagina 611 subliniez în mod repetat că e necesară multă cumpătare şi că nu trântim uşa.
La 734 explic de ce berea a ajutat în civilizaţiile antice şi de ce femeia purta mereu un chiup plin cu bere pe umăr.
Nu de aceeaşi părere e scriitoarea Întrenoi Totulsaterminatmori care în "Îndreptarul societal de casă" exultă trei capitole despre încuiatul compulsiv al uşii după ce pleacă individul, neatentul, vreaualtulmaibun, boul.
Bărbatul certăreț dar grijuliu nu o să fie niciodată sunat înapoi şi de multe ori îl găsim postând că scrie o carte despre el singur în balcon la o bere.
Femeea nu e grijulie deloc! Ea va merge să zboare cu parapanta la mare sau să admire lumea ce se dezvăluie plină de mistreţi societali.
Şi aici ne lovim de paradoxul civilizaţional.
Ne dorim mistreţ bio tradiţional sau mistreţ nou, societal, aspectuos şi cu neaglutinabile gesturi de pasăre neîncrezătoare gaye?
Delimitându-ne chiar aici de uşurătatea fluid gender putem scrie Penis Penis Penis ca nişte bărbaţi şi să dorim să ne fie adus un vin merlot în balcon acum.
Dar, fatal, ne întoarcem la istovitoarea prietenie cu femeile tradiţionale încă, dar care în plus au deprins şi fluiditatea nouă a certurilor progresist umaniste nimicitoare pentru bărbatul mistreţ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu